Close

ONZE LATTENBODEMS

SWISSFLEX, DE REVOLUTIE BEGINT AAN DE BASIS

De nieuwe Swissflex®-lattenbodem met gepatenteerde bridge® technologie past zich optimaal aan uw lichaamsvorm en bewegingen aan. Slapen is nog nooit zo aangenaam en gezond geweest. Neem voor informatie contact met ons op en ervaar zelf wat compromisloos slaapcomfort is.

DROOMM

Onder ons huismerk verdelen wij deze meer klassieke variant van de lattenbodem (type Lattoflex). Steeds vervaardigd uit multigelaagd beukenhout, voorzien van de nodige comfortzones en afgewerkt met grootste zorg. Ingewerkt in hoogwaardige hytrell kappen zorgt iedere lat voor een ideale tegendruk. Hytrell is een zeer duurzaam materiaal dat zorgt voor een zeer langdurige veerkracht. Alle bodems hebben ook een regelbare hardheid over de volledige lengte. Telkens in de vlakke, manuele of elektrisch verstelbare uitvoering verkrijgbaar. Gecombineerd met de juiste matras wordt u een goede nachtrust verzekerd! Al deze lattenbodems zijn te combineren met onze bedkaders of kunnen ook ingewerkt worden voor een ‘boxspringlook’.

AVEK

Spiraalvering of spiraalbodem, ook wel nog netvering genaamd. Avek kan je zien als de Nederlandse tegenhanger van de Auping spiraalbodems. Avek spiraalbodems zijn absoluut evenwaardig, weliswaar beterkoop. Deze spiraalbodems zijn ook eveneens gemaakt van hoogwaardig staaldraad dat geweven is tot een veerkrachtig dwarsgespannen spiraalnet. Dit netwerk zorgt via progressieve tegendruk voor ondersteuning daar waar jouw lichaam het nodig heeft. Je ervaart dit als een aangenaam verende bedbodem. Omdraaien en uit bed stappen gaat hierdoor makkelijk. Komt zowel in vlakke als manueel of elektrisch verstelbare uitvoering. Doordat spiraalbodems een beperkte hoogte hebben, zijn ze ook geschikt voor smalle bedomrandingen.

Van Moerzeke, uw garantie voor een goede nachtrust.

1. SERVICE & ADVIES

Bij Van Moerzeke zijn we gepassioneerd door ons vak.
We luisteren, geven advies en helpen je de juiste keuze te maken.

2. EEN GOEDE NACHTRUST, GEGARANDEERD!

We maken je keuze graag een stuk makkelijker door de beste merken en producten te combineren met lokaal maatwerk.

3. EXPERTS IN SLAAP

Als echte slaapexperts bieden we alles aan om een goede en gezonde nachtrust te garanderen. Van matras tot een complete slaapkamer op maat.

Bezoek onze showroom

INFO OVER LATTENBODEMS

DE SLAAPKAMER VAN JE DROMEN.

Een nieuw bed, das de eerste stap naar heerlijk slapen. Verder is het belangrijk om een rustige ruimte te creëren. Hiervoor bieden onze maatkasten de perfecte oplossing.

LEES MEER
BOXSPRING OF LATTENBODEM?

Een vraag die we erg vaak van klanten krijgen. Het antwoord hangt uiteraard af van diverse factoren. Boxsprings zijn een trending artikel, maar zijn ze ook beter qua slaapcomfort? Of kies je toch beter voor een matras en lattenbodem? Aan de hand van uw specifieke wensen en behoeften geven we graag informatie over de verschillende mogelijkheden en advies over het slaapcomfort ervan. Kom gerust vrijblijvend eens langs in onze showroom.

UW BED OP MAAT.

Bij Van Moerzeke Slaapcomfort kunnen we op al je vragen een oplossing bieden. Naast de standaardproducten kunnen we alles op maat aanbieden. Stoffering, maten, afwerking, … alles is mogelijk!

LEES MEER
SWISSFLEX, DE REVOLUTIE BEGINT AAN DE BASIS

De nieuwe Swissflex®-lattenbodem met gepatenteerde bridge® technologie past zich optimaal aan uw lichaamsvorm en bewegingen aan. Slapen is nog nooit zo aangenaam en gezond geweest. Neem voor informatie contact met ons op en ervaar zelf wat compromisloos slaapcomfort is.