SLAAPKAMER- EN BEDTEXTIEL

BRINKHAUS: KUSSENS EN DONSDEKENS.

Brinkhaus vervaardigt kwaliteitsbeddengoed in verschillende materialen. Hoogstaande, heerlijk soepele dekbedden met een uitstekende warmte-isolatie en een optimale vochtafvoer. Denk bij Brinkhaus ook aan heerlijk luxueuse en kwalitatieve hoofdkussens voor elke slaapgewoonte. De Brinkhaus kussens zijn ondersteunend, chique en – naar wens – ook van heerlijk zacht tot extra firm.
Dankzij hun luxueuze donzen vulling bijvoorbeeld of omdat hun anti-allergie programma wasbaar is tot op 95°. Brinkhaus noemt dat “kwaliteit als principe”

HOEVEEL KOST EEN DONS EIGENIJK?

De prijs van een donsdeken wordt bepaald door verschillende factoren. De stikking, de tussenschotten en de tijk, maar ook – en vooral – de kwaliteit van de vulling. Wat is de verhouding veren en dons? Waar komt het dons vandaan? Hoe werden de dieren gekweekt? Al die zaken hebben een effect op de prijs én op de kwaliteit van je donsdeken..

SWISSFLEX NEKSTEUNKUSSENS

Een ergonomisch gevormd hoofdkussens van Swissflex staat voor perfect slaapcomfort. De diverse kernvarianten bieden daarnaast drukverlaging voor gevoelige plekken en maximale ondersteuning voor hoofd en nek. Iedereen is verschillend, zo moet elk kussen de juiste nek/hoofdpositie ondersteunen.
Swissflex, dat is maximale ontspanning en perfecte ondersteuning.

Kom vrijblijvend langs om onze kussens even uit te testen!

DONSDEKEN REINIGING

Een frisse, schone donsdeken zorgt voor een optimaal slaapcomfort en een goede nachtrust. Opteer dus voor een regelmatige donsdekenreiniging op professionele wijze, best om de 4 à 5 jaar. Dankzij zo’n donsdekenreiniging zal je niet enkel kunnen genieten van een zalige nachtrust, maar verleng je ook nog eens de levensduur van je donsdeken. Wat, waarom en wanneer ?

VAN MOERZEKE, UW GARANTIE VOOR EEN HEERLIJKE NACHTRUST!

1. SERVICE & ADVIES

Bij Van Moerzeke zijn we gepassioneerd door ons vak.
We luisteren, geven advies en helpen je de juiste keuze te maken.

2. EEN GOEDE NACHTRUST, GEGARANDEERD!

We maken je keuze graag een stuk makkelijker door de beste merken en producten te combineren met lokaal maatwerk.

3. EXPERTS IN SLAAP

Als echte slaapexperts bieden we alles aan om een goede en gezonde nachtrust te garanderen. Van matras tot een complete slaapkamer op maat.

Meer info

MEER OVER VAN MOERZEKE

UW BED OP MAAT?

Bij Van Moerzeke Slaapcomfort kunnen we op al je vragen een oplossing bieden. Naast de standaardproducten kunnen we alles op maat aanbieden. Stoffering, maten, afwerking, … alles is mogelijk!

Wil je graag meer info over ons maatwerk? Kom vrijblijvend langs in onze showroom of maak een afspraak zodat we je nog meer aandacht kunnen geven.

Contact

DE SLAAPKAMER VAN JE DROMEN!

Een nieuw bed, das de eerste stap naar heerlijk slapen. Verder is het belangrijk om een rustige ruimte te creëren. Hiervoor bieden onze maatkasten de perfecte oplossing.

Meer info