BOXSPRINGS EN BEDDEN

De boxspring is veruit het populairste slaapsysteem van vandaag. Een kwalitatief boxspring bed zorgt voor een zalige nachtrust en ziet er bovendien nog eens bijzonder fraai uit ook. Bovendien bepaal je zelf hoe je boxspring er zal uitzien. Bij een boxspring kies je niet voor een lattenbodem, maar voor een bedbodem die bestaat uit een box of kist met pocketveren in die dan verder wordt bekleed.

Bovenop het boxspring bed komt dan de matras, veelal ook met pocketveren en idealiter afgedekt met natuurlijke en elastische materialen. Een boxspring combinatie is dus eigenlijk een twee-matrassensysteem: een matras -al dan niet met pocketveren- op een gestoffeerd onderstel met veren.

Daarnaast hebben we ook nog een aanbod aan bedden, waarbij men dan kiest voor een lattenbodem en matras in een bedkader. Bij Van Moerzeke heb je de keuze uit enkele topmerken van boxsprings en bedden alsook uit eigen maatwerk

BEZOEK ONZE SHOWROOM

ONZE MERKEN

PRESTIGE

Prestige wordt 100% geproduceerd en afgewerkt in België en steekt andere internationale topmerken vlotjes naar de kroon met hun kwaliteit, afwerking en prijsniveau! De boxsprings en matrassen van Prestige bieden perfecte ondersteuning en zorgen tegelijkertijd voor aangenaam slaapcomfort.

DOULIN BEDDING

Doulin Bedding laat u kennismaken met een nieuwe lijn boxsprings en matrassen van hoge kwaliteit, vervaardigd uit 100% Belgische materialen waaronder ook linnen. Linnen is een unieke stof met bijzondere kwaliteiten. Geen enkele andere stof weet luxe en comfort, geraffineerde klasse en alledaags praktisch nut zo goed te combineren.

STYLEDECOR

Styldecor combineert luxebedden met hoogtechnologische matrassen. Elke boxspring of bedcombinatie wordt volledig met de hand gemaakt in eigen ateliers. Zo kan u vertrouwen op een feilloze afwerking van uw bed.

REVOR

Meer dan 40 jaar vakmanschap, continu product-onderzoek én het gebruik van hoogwaardige materialen, zorgen voor gezonde, kwalitatieve slaapsystemen.
Ontdek ook de Revor Box actieset aan uitzonderlijke prijzen!

Ons huismerk

DROOMM BEDDEN & BOXSPRINGS

Met trots stellen wij u ook onze eigen boxspring- en bedcollectie voor, een beperkte en afwisselende collectie die wij samen met onze hofleverancier ontwerpen en vervaardigen.

Bezoek onze showroom

MEER OVER VAN MOERZEKE

BOXSPRING OF LATTENBODEM?

Boxsprings zijn een trending artikel, maar zijn ze ook beter qua slaapcomfort? Of kies je toch beter voor een matras en lattenbodem? Aan de hand van uw specifieke wensen en behoeften geven we graag informatie over de verschillende mogelijkheden en advies over het slaapcomfort ervan. Kom gerust vrijblijvend eens langs in onze showroom en we bekijken voor je de geschikte oplossing.

Contact

ELEKTRISCH VERSTELBAAR?

De meeste van onze bedden en boxsprings zijn elektrisch verstelbaar op verschillende niveaus. Zo kan je zowel hoofd, rug, lenden als voeteneinde in de hoogte verstellen.

DE SLAAPKAMER VAN JE DROMEN!

Een nieuw bed, das de eerste stap naar heerlijk slapen. Verder is het belangrijk om een rustige ruimte te creëren. Hiervoor bieden onze maatkasten de perfecte oplossing.

Meer info

UW BED OP MAAT?

Bij Van Moerzeke Slaapcomfort kunnen we op al je vragen een oplossing bieden. Naast de standaardproducten kunnen we alles op maat aanbieden. Stoffering, maten, afwerking, … alles is mogelijk!

Wil je graag meer info over ons maatwerk? Kom vrijblijvend langs in onze showroom of maak een afspraak zodat we je nog meer aandacht kunnen geven.

Bezoek showroom