MATRASSEN

De keuze voor de juiste matras is misschien wel het belangrijkste onderdeel voor een goede en gezonde nachtrust. Tegenwoordig zijn er enorm veel verschillen types op de markt: pocketveren, koudschuim, traagschuim, latex, … Een matras wordt ondersteund door een bedbodem, ook hier zijn verschillende opties. De juiste matras is afhankelijk van de persoon en zijn slaapgewoonten. Wij geven je graag het juiste advies zodat we je een heerlijke nachtrust kunnen garanderen

BEZOEK ONZE SHOWROOM

ONZE MERKEN

SWISSFLEX

DE PERFECTE STEUNMATRAS VOOR EEN HEMELS LIGCOMFORT. Swissflex gebruikt als enige in de markt de hoogste kwaliteit van GELTEX®inside in zijn matrassen en dit naar persoonlijke keuze al dan niet met hun beproefde pocketveringkern. Hiermee zetten zij een nieuwe standaard op het gebied van puntelasticiteit, ventilatie, ondersteuning én drukverlaging. Alles voor een gezonde slaap en maximaal herstel!

DOULIN BEDDING

In België maakt men reeds generaties lang maakt men van vlas linnen. Linnen is een unieke stof met bijzondere kwaliteiten. Geen enkele andere stof weet luxe en comfort, geraffineerde klasse en alledaags praktisch nut zo goed te combineren, het is zowel duurzaam, milieuvriendelijk en verkoelend. Wie kiest voor een matras van Doulin, kiest voor een matras van 100% Belgische kwaliteit en origine.

PRESTIGE

Prestige matrassen worden net als hun boxsprings 100% geproduceerd en afgewerkt in België. Een ambachtelijke en lokale fabrikant die de andere (inter)nationale topmerken vlotjes naar de kroon steekt! Maak uw keuze uit deze ‘superdeluxe’ -doch betaalbare- matrassencollectie. Prestige matrassen bieden een perfecte ondersteuning tijdens de slaap en tegelijkertijd zorgen ze  voor het ultieme slaapcomfort. De Prestige matrassen onderscheiden zich door hun vering, rijkelijke afdeklagen en bekleding.

GELTEX

GELTEX® is een innovatieve mix van hoogelastische gel en luchtdoorlatend high resilience materiaal waarvan de doeltreffendheid meer dan bewezen is. Onder de merknaam GELTEX® inside garandeert deze nieuwe technologie, ontwikkeld in de Recticel-onderzoekslaboratoria, een ongeëvenaard slaapcomfort voor iedereen die belang hecht aan een gezonde slaap. Geltexmatrassen kunnen zowel volledige schuimmatrassen zijn als pocketveermatrassen met Geltex als komfortlaag.

REVOR

Een gezonde nachtrust is essentieel voor ieder van ons, we maken één derde van ons leven al slapend door, om de andere twee derde goed door te komen. Revor doet aan continu product-onderzoek en maakt gebruik van uitsluitend hoogwaardige materialen die zorgen voor gezonde, kwalitatieve matrassen, stuk voor stuk handgemaakt en oerdegelijk.

STYLDECOR

Een Styldecor matras combineert de royale esthetiek van weleer met de hoogtechnologische materialen van vandaag. De combinatie van een Styldecor boxspring en matras biedt je een perfecte ergonomie. Dag na dag. Niets is zo bepalend voor uw ligcomfort als uw matras. Daarom stoppen we veel energie in het zoeken naar nieuwe technologieën en toepassingen om dat ultieme slaapcomfort te bereiken. De matrassen van Styldecor bezorgen jou een zalig contact en een progressieve ondersteuning. Het zijn stuk voor stuk ‘pareltjes’ aan de buitenkant dat je haast zou vergeten hoe innovatief de binnenkant wel is.

VAN MOERZEKE, UW GARANTIE VOOR EEN HEERLIJKE NACHTRUST!

1. SERVICE & ADVIES

Bij Van Moerzeke zijn we gepassioneerd door ons vak.
We luisteren, geven advies en helpen je de juiste keuze te maken.

2. EEN GOEDE NACHTRUST, GEGARANDEERD!

We maken je keuze graag een stuk makkelijker door de beste merken en producten te combineren met lokaal maatwerk.

3. EXPERTS IN SLAAP

Als echte slaapexperts bieden we alles aan om een goede en gezonde nachtrust te garanderen. Van matras tot een complete slaapkamer op maat.

Meer info

MEER OVER VAN MOERZEKE

DE SLAAPKAMER VAN JE DROMEN!

Een nieuw bed, das de eerste stap naar heerlijk slapen. Verder is het belangrijk om een rustige ruimte te creëren. Hiervoor bieden onze maatkasten de perfecte oplossing.

Meer info

UW BED OP MAAT?

Bij Van Moerzeke Slaapcomfort kunnen we op al je vragen een oplossing bieden. Naast de standaardproducten kunnen we alles op maat aanbieden. Stoffering, maten, afwerking, … alles is mogelijk!

Wil je graag meer info over ons maatwerk? Kom vrijblijvend langs in onze showroom of maak een afspraak zodat we je nog meer aandacht kunnen geven.

Bezoek showroom

TRAAGSCHUIM OF SNELSCHUIM?

Traagschuim, ook wel: visco-elastisch schuim, geheugenschuim of nasa-schuim, is een materiaal dat wanneer het wordt ingedrukt langzaam in zijn oorspronkelijke vorm terugkeert. Dat kan ongeveer 0,5 tot 5 seconden duren.
Daarnaast wordt traagschuim zachter door lichaamswarmte. Het vindt vooral toepassing in matrassen omdat het minder druk geeft op uitstekende lichaamsdelen.

Het koudschuim dat Swissflex in zijn matrassen gebruikt reageert onmiddellijk en past zich direct aan. Het werkt eveneens drukverlagend, is zéér punt-elastisch, ondersteunend waar nodig alsook uitermate ventilerend. Dit koudschuim reageert echter direct en niet traag zoals het woord ‘traagschuim’ eigenlijk zelf ook zegt.. Net zoals vele anderen stellen wij ons daarom ook de vraag: waarom dan nog kiezen voor traagschuim?  De meest bekende verdeler van traagschuim is Tempur.  Tempur is bekend bij het grote publiek vanwege hun enorme publiciteits- en marketingcampagnes, vandaar ook hun hogere prijszetting. Overtuig jezelf en kom vrijblijvend Swissflex testen!