WAAR STAAN WE VOOR?

Persoonlijk slaapadvies in combinatie met eigentijds en hedendaags slaapkamerdesign! Onze producten versterken elkaar en zijn onderling eenvoudig te combineren. Wij vinden het namelijk belangrijk om de klant een totaaloplossing te kunnen bieden, van matras tot maatkast.

HOE DOEN WE DAT?

Wij geloven in de juiste balans tussen kwaliteit, prijs, ontwerp en comfort. Om onze visie te ondersteunen werken we samen met enkel de beste (lokale) leveranciers, voornamelijk uit België maar ook uit Zwitserland als erkend Premium dealer Swissflex, betaalbaar design uit Italië en bedtextiel uit Nederland en Duitsland. De synergie tussen onze unieke toonzaal en een goed doordachte styling zorgt voor een inspirerende omgeving.

SLAAPKAMERDESIGN

Slaapcomfort en mooi betaalbaar design gaan perfect samen! Een heerlijk bed mag er ook prachtig uitzien en een praktische kleerkast kan daarnaast die stijlvolle eye-catcher in je slaapkamer zijn. Een bijpassende commode met nachttafels of een zitbank maken het geheel verder af.

Onze collectie maatkasten bestaat onder meer uit draaideurskasten, schuifdeurskasten, modulaire inloopkasten of dressings maar ook buiten de slaapkamer kan uw interieur perfect op maat met onze halkasten, wandkasten, boekenkasten, dressoirs, wandmeubels en tv-meubels.

ONZE WERKWIJZE

We nemen graag de tijd om naar onze klanten te luisteren, over onze producten te vertellen en het passend advies te geven. Dat er veel komt kijken bij de keuze voor een nieuwe matras, boxspring, bed of meubel begrijpen wij als geen ander. Daarom ook is onze kennis omtrent kwaliteit, materialen en de nieuwste trends op het gebied van slapen en wonen altijd up to date. Indien gewenst maken wij ook een ontwerptekening van uw slaapkamer of interieur.

ONZE SHOWROOM

Onze 400²m showroom met boxsprings, bedden en matrassen is gelegen te Hamme. Kom gerust langs of bel voor een afspraak op 052 33 35 44
Onze showroom met boxsprings, bedden en matrassen is ook makkelijk bereikbaar vanuit de regio Dendermonde en Sint-Niklaas langs de N41, onze toonzaal is gelegen net aan de ingang van het Zwaarveld te Hamme, gratis ruime parking voor de deur. Deze locatie gaf ons de kans en ruimte om het concept van een totaalbeleving op het gebied van slaapcomfort en slaapkamerdesign nog beter vorm te geven.

We zijn ontzettend trots op het resultaat en willen dat graag delen. Voel je dus vrij om ons een bezoekje te brengen!

Davy Van Moerzeke & Sofie Sertyn