VAN MOERZEKE LIVING

ALLES OP JOUW MAAT!

Bij Van Moerzeke bieden we u naast uw bed tevens de mogelijkheid om de complete totaalinrichting van uw slaapkamer, dressing of interieur te verzorgen. En dat hoeft zeker niet duur te zijn want betaalbare luxe is nu éénmaal ons motto! Of het nu een maatkast, inloopdressing of halkast is, een wandmeubel of boekenkast, halkast of zwevend dressoir.

Kom gerust met al uw plannen en wensen langs en wij bespreken graag alle mogelijkheden met u. Bekijk onze inspiratieblog hieronder per categorie of kom vrijblijvend langs.

Bezoek showroom

ONTWERP HET INTERIEUR VAN JE DROMEN.

TV MEUBELS

Een TV meubel op maat geeft je heel wat mogelijkheden. Zowel het materiaal, de hoogte, de breedte, de deuren,… kan je zelf samenstellen. Je kan een tv-meubel dus perfect aanpassen aan je interieur of je nu opteert voor een moderne of klassieke inrichting.

Lees meer

WANDMEUBELS

Bij Van Moerzeke Living kan je een wandkast volledig zelf samenstellen. Je hebt keuzes uit verschillende modules, zo kan je creatief omgaan met een mix van open en gesloten elementen. Wij adviseren je graag bij het samenstellen van het perfecte wandmeubel voor jouw woning.

Lees meer

COMMODES EN NACHTTAFELS

Maak je slaapkamer helemaal af met het klein meubilair van Van Moerzeke Living. Onze nachtkastjes, ladekasten en commodes zijn beschikbaar in alle vormen, kleuren en formaten. Zo creëeren we een harmonieus geheel in de slaapkamer.

Lees meer

BOEKENKASTEN

Een boekenkast op maat zorgt voor een stijlvolle blikvanger in je leefruimte of bureau en combineert functionaliteit met esthetiek. Zet uw favoriete boeken te kijk en laat een blijvende indruk achter in uw woning.

Lees meer

MAATKASTEN EN DRESSINGS

De mogelijkheden van onze dressings zijn eindeloos: recht, L-vorm, onder een schuin dak, geïntegreerd in de slaapkamer, in een aparte ruimte, … Ook naar inrichting is er enorm veel keuzes dankzij de modulair opbouw.  Een dressing is bedoeld om ons het leven  makkelijker te maken en is dan ook veel méér dan een gewone opbergruimte. Het is een ruimte waar u in één enkele oogopslag uw outfit voor ogen hebt.

Lees meer

VAN MOERZEKE, UW GARANTIE VOOR EEN HEERLIJKE NACHTRUST!

1. SERVICE & ADVIES

Bij Van Moerzeke zijn we gepassioneerd door ons vak.
We luisteren, geven advies en helpen je de juiste keuze te maken.

2. EEN GOEDE NACHTRUST, GEGARANDEERD!

We maken je keuze graag een stuk makkelijker door de beste merken en producten te combineren met lokaal maatwerk.

3. EXPERTS IN SLAAP

Als echte slaapexperts bieden we alles aan om een goede en gezonde nachtrust te garanderen. Van matras tot een complete slaapkamer op maat.

Meer info